4 Ekim 2015 Pazar

"Kendisi Küçük Anısı Büyük" Pembe Nostaljik Radyo


hediye rengi


Herkese Merhaba...
           Bugün sizlere ailenize sevdiklerinize birbirinden güzel hediyeler verip özel anılarınızı daha da unutulmaz hale getirecek hediyeler verebileceğiniz bir siteden bahsetmek istiyorum. 

      Hediye rengi sitesi özel günlerde sevdiklerimize ne hediye vereceğimizi düşündüğümüz zamanlarda imdadımıza yetişiyor. Özellikle sıradanlaşmış hediyelerin aksine birbirinden ilginç, nostaljik, hobi, ofis, ev, dekorasyon ve kişiye özel  hediyeler bulabileceğiniz bir site.  Güzel ve özenli paketlemeleri, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle güvenle alışveriş imkanı sunuyor.

hediye rengi

hediye rengi

         Onlarca güzel hediye arasından seçim yapmakta zorlansam da pembe ve nostaljik eşyalara bayılan biri olarak kendim için"kendisi küçük anısı büyük" bu şirin mi şirin pembe radyoyu seçtim. Güzel görüntüsünün yanı sıra ses kalitesi de oldukça güzel. 4 adet "AA" pille ve 6V'luk adaptör yardımıyla çalışıyor. Ayrıca pek çok kanal seçeneğiyle de evimin en güzel köşesindeki yerini aldı bile. Sizde kendiniz ve sevdikleriniz için kişiye özel birbirinden yaratıcı ve farklı hediye arayışındaysanız www.hediyerengi.com sitesine mutlaka bakmanızı öneririm.

pembe nostaljik radyo


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder